Spinat- og ricottafyldt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakkede hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

200 g

Champignon

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

½ stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)766 kcal
Energi (kJ)3206 kJ
Fedt38.6 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat72 g
Sukker14.6 g
Protein26.3 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær svampe og løg i tynde skiver.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern.

Steg grøntsager
2

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og svampe med salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 3-4 min, eller indtil næsten bløde. 

Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.

Hak spinat
3

Hak hasselnødder groft.

Skyl spinat, og hak groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et stort nip peber. 

TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kog tortelloni
5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt tortelloni, spinat og pastavand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og hasselnødder.

Krydr med et nip peber.