Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
200 g
Champignon
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
½ stk
Zucchini
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 g
Chiliflager
4 g
Hvide Løjer & Urter
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Løg
1 spsk
Smør (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær svampe og løg i tynde skiver.
Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern.
Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og svampe med salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.
Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.
Hak hasselnødder groft.
Skyl spinat, og hak groft.
Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med et stort nip peber.
TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.
Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Tilsæt tortelloni, spinat og pastavand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og hasselnødder.
Krydr med et nip peber.