Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
4 g
Hvide Løjer & Urter
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
200 g
Champignon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 spsk
Smør til stegning
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager
½ dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær svampe og løg i tynde skiver.
Skær zucchini i 1 cm tern.
Smelt smør med olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og svampe med salt i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.
Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.
Imens, hak hasselnødder groft.
Skyl spinat, og hak groft.
Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og chiliflager til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med et stort nip peber.
TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.
Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Tilsæt tortelloni, spinat og pastavand til stegepanden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret tortelloni i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og hasselnødder.
Krydr med et nip peber.