Spinat- og ricottafyldt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakkede hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Nødder
Mælk
Hvede
Æg
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3218 kJ
Kalorier (kcal)769 kcal
Fedt39.6 g
Mættet fedt17.3 g
Kulhydrat73.6 g
Sukker16.5 g
Protein26.2 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær svampe og løg i tynde skiver.

Skær zucchini i 1 cm tern. 

Steg grøntsager
2

Smelt smør med olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og svampe med salt i 3-4 min, eller indtil næsten bløde. 

Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.

Hak spinat
3

Imens, hak hasselnødder groft.

Skyl spinat, og hak groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og chiliflager til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et stort nip peber. 

TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kog tortelloni
5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Tilsæt tortelloni, spinat og pastavand til stegepanden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og hasselnødder.

Krydr med et nip peber.