Spinat- og ricottafyldt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakkede hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Nødder
Mælk
Hvede
Æg
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

200 g

Champignon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 g

Chiliflager

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3598 kJ
Kalorier (kcal)860 kcal
Fedt50.6 g
Mættet fedt26 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker16.5 g
Protein26.2 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær svampe i tynde skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær zucchini i 1 cm tern.

Steg grøntsager
2

Smelt smør med olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og svampe med salt i 3-4 min.

Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.

Hak spinat
3

Imens, hak hasselnødder groft.

Skyl spinat, og hak groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et stort nip peber.

TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kog tortelloni
5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop vand, og hæld resten fra.

Tilsæt tortelloni og halvdelen af spinat til panden med svampesauce, og vend sammen.

Smag til med salt.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost og hasselnødder.

Top med resterende spinat.