topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stærk Caponata

Stærk Caponata

med frisk pasta og finrevet ost

Har I aldrig hørt om Pasta Caponata? Så er det på tide, I prøver denne fantastiske blanding af spændende ingredienser. Aftenens skønne sauce indeholder tomater, zucchini, aubergine, timian, hvidløg og ricotta. Vi topper med revet hård ost, som smelter sammen med herlighederne!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Selleri
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Timian

½ stk

Zucchini

1 g

Chiliflager

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2719 kJ
Kalorier (kcal)650 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat98.1 g
Sukker22 g
Protein23.8 g
Salt5.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær aubergine [1/2 stk, 2P], peberfrugt og zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver. 

Pres eller hak hvidløg fint. 

Pluk timian [2 stilke | 4 stilke].

TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.

Steg løg
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 10 min tilbage. 

Steg løg i 3-4 min, eller indtil næsten bløde.

Tilsæt hvidløg og timian, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav caponata
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt hakkede tomater, ricotta [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, halvdelen af chiliflager, vand [1 dl I 2 dl] og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. 

Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. - Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Vend pasta og bagte grøntsager i stegepanden med tomatsauce. 

Krydr med salt og peber. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med resterende chiliflager og finrevet ost.