Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Zucchini
1 stk
Gulerod
1 stk
Citron, økologisk
1 pose
Dild
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
150 g
Crème fraiche
4 g
Grøntsagsbouillon
¼ tsk
Salt
Bring en gryde med vand* i kog. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv citronskal [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], og skær citron i både. Hak dild fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt zucchini og gulerod, og steg i 3 min.
Fjern skind fra laks, og skær i 2 cm tern. Krydr med salt* og peber*. Steg laks i 6-7 min. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1-2 dl, 2 pers. | 3-4 dl, 4 pers.]. Dræn pasta, og hæld tilbage i gryden.
Tilsæt creme fraiche, pastavand, grøntsagsbouillon, citronskal, dild (gem en smule til anretning) og salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.]. Lad simre i 4-5 min. Krydr med salt* og peber*. Vend pasta i panden med sauce.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med laks, sauce og resterende dild. Server med citronbåde.