topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med ovnbagte grøntsager og sprød pangrattato

Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg samt sprød hvidløgspangratto.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)677 kcal
Energi (kJ)2832 kJ
Fedt18.94 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat103.51 g
Sukker18.7 g
Protein23.7 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Kog pasta
2

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Forbered grøntsager
3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.

Lav pangrattato
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko og finrevet ost under omrøring i 3 min, eller indtil gylden. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Lav tomatsauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt Mamas Favorit og resterende hvidløg, og steg i 30 sek. Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], pastavand og grøntsagsbouillon, og krydr med stort nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], og rør rundt. Tag panden af varmen, tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.