Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg samt sprød hvidløgspangratto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Peberfrugt
½ stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med saltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.
Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.
Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko og finrevet ost under omrøring i 3 min, eller indtil gylden. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt Mamas Favorit og resterende hvidløg, og steg i 30 sek. Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], pastavand og grøntsagsbouillon, og krydr med stort nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 2-3 min. Tilsæt crème fraiche [½ pakke, 2P], og rør rundt. Tag panden af varmen, tilsæt basilikum (gem lidt til anretning) og pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.