Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche, og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg og en sprød hvidløgspangratto.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Basilikum
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Gemt pastavand
½ spsk
Olie til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær zucchini i 1 cm halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler og rødløg i 1 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak basilikum groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Svits Mamas Favorit i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, pastavand, grøntsagsbouillon, salt og et stort nip peber, og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt crème fraiche, og tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med grøntsager.
Drys med pangrattato og høvlet ost.