topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med ovnbagte grøntsager og sprød pangrattato

Forkæl familien med en forførende toscansk tagliatelle, der byder på en fantastisk tomatsauce med frisk basilikum, crème fraiche, og vores færdige krydderiblandning Mamas Favorit. Tomatsaucen får selskab i stegepanden af perfekt kogt tagliatelle, og serveres sammen med bagt zucchini, peberfrugt og rødløg og en sprød hvidløgspangratto.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Basilikum

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3165 kJ
Kalorier (kcal)756 kcal
Fedt30.2 g
Mættet fedt12.1 g
Kulhydrat98.9 g
Sukker15.9 g
Protein22.3 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), og bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler og rødløg i 1 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak basilikum groft.

 Lav pangrattato
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.

 Kog pasta
4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav tomatsauce
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Svits Mamas Favorit i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, pastavand, grøntsagsbouillon, salt og et stort nip peber, og lad simre på middel varme i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt crème fraiche, og tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med grøntsager.

Drys med pangrattato og høvlet ost.