topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliolini Toscana

Tagliolini Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgspangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

250 g

Tagliolini

2 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Citron, økologisk

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

1 stk

Rødløg

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)230 kcal
Energi (kJ)961 kJ
Fedt2.19 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat37.55 g
Sukker22.5 g
Protein8.01 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i strimler og rødløg i både. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Kog pasta
2

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2P | 2 dl, 4P], og hæld resten fra. Vend pasta med en smule olivenolie* i gryden.

Hak basilikum
3

Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint (gem lidt til anretning). Riv citronskal [1/2 stk, 2P] fint.

Lav pangrattato
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt citronskal og halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Lav tomatsauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, pastavand og resterende hvidløg, og krydr med et nip salt* og peber*. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt basilikum og pasta, og vend det hele sammen. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.