I aften frister vi med skøn hygge mad som vil blive elsket af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk sauce med hakket oksekød, peberfrugt, røget paprikapulver, tomater og mornaysauce. Samtidig koger vi gulerod og rigatoni, og så blander vi alt i stegepanden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
250 g
Hakket oksekød
4 g
Røget paprika
4 g
Kyllingebouillon
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver.
Kog gulerod og pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød, peberfrugt, røget paprika og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pluk persille.
Sænk til middel varme.
Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], mornaysauce og kyllingebouillon, og lad simre i 3-5 min.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
Tilsæt pasta, gulerod og pastavand til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt og peber.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med persille.