Ungarnsk oksekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ungarnsk oksekødspasta

Ungarnsk oksekødspasta

med røget paprikasauce og frisk persille

I aften frister vi med skøn hygge mad som vil blive elsket af hele familien. Vi tilbereder en fantastisk sauce med hakket oksekød, peberfrugt, røget paprikapulver, tomater og mornaysauce. Samtidig koger vi gulerod og rigatoni, og så blander vi alt i stegepanden.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

250 g

Hakket oksekød

4 g

Røget paprika

4 g

Kyllingebouillon

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)750 kcal
Energi (kJ)3138 kJ
Fedt26.4 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat86.2 g
Sukker18 g
Protein41.2 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver.

Kog gulerod og pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered peberfrugt
2

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød, peberfrugt, røget paprika og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered persille
4

Imens, pluk persille.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], mornaysauce og kyllingebouillon, og lad simre i 3-5 min.

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt pasta, gulerod og pastavand til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med persille.