Varm halloumi-stroganoff
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm halloumi-stroganoff

Varm halloumi-stroganoff

med vilde basmatiris og frisk persille

I aftens opskrift har halloumi hovedrollen, og vi byder på en fantastisk smagsoplevelse i form af en vidunderlig halloumistroganoff. Udover halloumi indeholder den løg, gulerødder, peberfrugt, fløde og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi serverer vores stroganoff med luftige vilde ris, og så topper vi med persille og chili.

Tags:
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Vilde basmatiris

200 g

Halloumi

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

½ pose

Kruspersille

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3919 kJ
Kalorier (kcal)937 kcal
Fedt49 g
Mættet fedt26.7 g
Kulhydrat82 g
Sukker21.8 g
Protein37 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [2,5 dl | 5 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Steg halloumi
2

Skær halloumi i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi under omrøring i 6-7 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken.

Forbered grøntsager
3

Hak løg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Hak persille [½ pose, 2P] groft. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Lav stroganoff
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg, gulerod og peberfrugt i 2-3 min. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P] og Mamas Favorit, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme. Tilsæt spinat, madlavningsfløde, et skvæt vand*, sennep og grøntsagsbouillon, og lad simre i 4-5 min.

Tilsæt halloumi
5

Tilsæt halloumi, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris og stroganoff dybe tallerkener. Top med persille og et nip chiliflager. TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.