Vegetarian Chili sin Carne
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian Chili sin Carne

Vegetarian Chili sin Carne

med tortillachips og kølende creme fraiche

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk vegetarisk chili sin carne, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores chili med luftige ris, kølende crème fraiche og sprøde tortillachips.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten
Byg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

1 pose

Koriander

150 g

Langkornede hvide ris

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ pakke

Kidneybønner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Ketchup til sauce

1 dl

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3901 kJ
Kalorier (kcal)932 kcal
Fedt29.6 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat125.3 g
Sukker27 g
Protein31.5 g
Salt8.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min.Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.TIP: Fjern ikke låget!

2

Riv hvidløg fint.Hak rødløg fint.Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.Skær peberfrugt og gulerod (uskrællet) i 1 cm tern.Skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.Steg hvidløg og rødløg under omrøring i 1-2 min.

4

Tilsæt plantefars, chili, peberfrugt og gulerod til stegepanden, og steg i 4-5 min, eller indtil bløde.Tilsæt Tex-Mex, og steg videre under omrøring i 30 sek.

5

Tilsæt hakkede tomater, grøntsagsbouillon, ketchup, sojasauce og kidneybønner, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre under omrøring i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt sukker, og smag til med salt og peber.Hak koriander groft. Skær lime i både.

6

Anret ris og chili sin carne i dybe tallerkener.Top med crème fraiche. Drys medkoriander.Server med tortillachips og limebåde.