Veggie-morgenmadsbagel med smoothiekit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie-morgenmadsbagel med smoothiekit

Veggie-morgenmadsbagel med smoothiekit

2x2 portioner | morgenmad til to dage (OBS! Æg medfølger ikke)

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x3 trin-for-trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. Få en super start på dagen to morgener i træk med vores luksuriøse morgenmadsopskrifter. Denne velsmagende kombination består af ostegratinerede bagels med spinat og avocado, og en tropisk smoothie med mango og kokosmælk.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Mælk
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

1 dåse

Ananasskiver

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Mango

1 stk

Appelsin

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

2 stk

Æg til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5370 kJ
Kalorier (kcal)1283 kcal
Fedt70.3 g
Mættet fedt32 g
Kulhydrat108 g
Sukker44.2 g
Protein39.6 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Del bagels på midten.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og top med revet gouda.

Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Skær avocado i tynde skiver, og drys med et nip salt.

Skær tomat i 1/2 cm skiver.

Skyl spinat.

Steg spinat
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg spinat, salt og et nip peber i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.

Brug en ske til at lave 2 huller i spinaten.

Fordel pesto i hullerne, og slå derefter et æg ud over hver klat pesto. Krydr med et nip salt.

Skru op til middelhøj varme og steg i 3-4 min, eller indtil æg er, som du vil have dem.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bare springe det over i opskriften.

Server
3

Fordel tomat og én avocado på de to bagels, og krydr med et nip salt.

Top med spinat, æg og den øverste del af bagelen.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.

Tag ananasskiver op, og gem ananassaft til senere.

Lav smoothie
5

Kom mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: Tilsæt ananassaft, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Server smoothie i 2 glas.