Zucchinifyldt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Zucchinifyldt kyllingebryst

Zucchinifyldt kyllingebryst

med bagte rodfrugter og aioli

I aften frister vi med en fantastisk ret med kylling. Vi fylder kyllingebryst med zucchini stegt med chili og hvidløg, og ovnsteger den til perfektion. Vi springer kartoflerne over i aften, ovnbager i stedet løg, gulerod, pastinak og rødbede, og blander dem med frisk spinat. Vi topper herlighederne med cremet aioli.

Tags:
Nem
Kalorielet
Hvedefri
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

30 g

Spinat

1 stk

Rødbede

280 g

Kyllingebryst

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Pastinak

1 g

Chiliflager

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2168 kJ
Kalorier (kcal)518 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat44.6 g
Sukker25.6 g
Protein44 g
Salt1.1 g

Fremgangsmåde

Forbered rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær rødløg i både.

Skær gulerod (uskrællet), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern.

Bag rodfrugter
2

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Steg zucchini
3

Imens, riv zucchini groft.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini, Hvide Løjer & Urter og chiliflager i 2-3 min, eller indtil væsken er fordampet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Forbered kylling
4

Læg en hånd på hver kyllingebrystfilet, og lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv på et andet skærebræt.

Krydr med salt.

Bag kylling
5

Overfør kylling til en bageplade med bagepapir, fyld med zucchini, fold sammen, og top med finrevet ost.

Bag i ovnen i 13-14 min, eller indtil gennemtilberedt.

Skyl spinat.

Tilsæt spinat til bagepladen med færdige rodfrugter, og vend sammen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kyllingebryst og rodfrugter på tallerkener.

Server med aioli.