Inspireret af Toscanas bølgende bakker indfanger vores Gnocchi alla Sorentina og blandet salat essensen af rustik italiensk madlavning. Med friske ingredienser og dristige smag er dette et måltid, der vil transportere dig ind til hjertet af Italien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
30 g
Spinat
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 pose
Basilikum
1 stk
Gulerod, Julienne
60 g
Blandet salat
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til gnocchi
1 spsk
Olie til sauce
1 spsk
Smør til sauce
1 dl
Vand til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Hæld olivenolie i en stor, ovenfast stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi i 5-6 min, eller indtil gyldne.
Krydr med salt og et nip peber.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast på panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en.
OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Imens, hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.
Skær i 1 cm tykke skiver.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt Mamas Favorit og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt hakkede tomater, smør, vand, sukker, salt og et nip peber, og kog i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Skyl spinat.
Vend spinat i sauce.
Fordel gnocchi oven på sauce, og top med mozzarella.
Bag i 10-12 min, eller indtil mozzarella er smeltet og boblende.
TIP: Hvis du ikke har en ovnfast stegepande, kan du overføre sauce og gnocchi til et ildfast fad.
Imens, skyl blandet salat.
Bland blandet salat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Top gnocchi med basilikum.
Server med salat i små skåle.