Gnocchi alla Sorentina og blandet salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gnocchi alla Sorentina og blandet salat

med frisk mozzarella og basilikum

Inspireret af Toscanas bølgende bakker indfanger vores Gnocchi alla Sorentina og blandet salat essensen af ​​rustik italiensk madlavning. Med friske ingredienser og dristige smag er dette et måltid, der vil transportere dig ind til hjertet af Italien.

Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

30 g

Spinat

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pose

Basilikum

1 stk

Gulerod, Julienne

60 g

Blandet salat

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til gnocchi

1 spsk

Olie til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 dl

Vand til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3264 kJ
Kalorier (kcal)780 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt14.6 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker16.4 g
Protein24.2 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft). 

Hæld olivenolie i en stor, ovenfast stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 5-6 min, eller indtil gyldne.

Krydr med salt og et nip peber.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast på panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en.

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

2

Imens, hæld væde fra mozzarella, og dup tør med køkkenrulle.

Skær i 1 cm tykke skiver.

3

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt Mamas Favorit og svits i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakkede tomater, smør, vand, sukker, salt og et nip peber, og kog i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Skyl spinat.

4

Vend spinat i sauce.

Fordel gnocchi oven på sauce, og top med mozzarella.

Bag i 10-12 min, eller indtil mozzarella er smeltet og boblende.

TIP: Hvis du ikke har en ovnfast stegepande, kan du overføre sauce og gnocchi til et ildfast fad.

5

Imens, skyl blandet salat.

Bland blandet salat, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

6

Top gnocchi med basilikum.

Server med salat i små skåle.