Lynstegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegt svineschnitzel

Lynstegt svineschnitzel

med bagte rodfrugter og cremet pestodressing

Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager kartofler og rodfrugter sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med smuk grøn pestodressing og ristede sesamfrø.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

½ stk

Zucchini

1 stk

Rødbede

1 stk

Løg

4 g

Hvide Løjer & Urter

300 g

Svineschnitzel

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Cremet pestodressing

1 stk

Gulerod

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)584 kcal
Energi (kJ)2442 kJ
Fedt20.8 g
Mættet fedt4 g
Kulhydrat61.6 g
Sukker16.3 g
Protein38.5 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær løg i 2 cm både.

Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet) og kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Hvide Løjer & Urter. Krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Mariner kød
2

Vend svinekød med Jorden Rundt og et nip salt og peber i en skål. 

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm tykke, halve skiver.

Tilsæt zucchini
3

Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.

Steg kød
4

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme, når rodfrugterne har 5 min tilbage. 

Steg svinekød 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen. 

Tilsæt spinat, og vend sammen.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød og rodfrugter på tallerkener. 

Dryp med pestodressing.