I aften laver vi en fantastisk god ragu med masser af farve og smag. Hakket oksekød, zucchini, rødløg og gulerod får skøn smag af at blive stegt med hvidløg, oregano og kødbouillon. Vi serverer vores ragu med farfalle - den smukke sommerfuglepasta, og en stor klat cremet ricotta!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
1 pakke
Farfalle
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Oregano, tørret
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Oksebouillon
4 g
Hvide Løjer & Urter
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
½ stk
Zucchini
2 stk
Gulerod
1 stk
Rødløg
250 g
Hakket oksekød
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil møre.
Tilsæt pasta til det kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme, når pastaen har 5 min tilbage. Steg hakket oksekød, hvidløg og oregano under omrøring i 1-2 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og bagte grøntsager til stegepanden, og lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Anret pasta og ragu i dybe tallerkener. Server med en klat ricotta.