Varmende tortelloni-oksekødsgryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Varmende tortelloni-oksekødsgryde

med spinat-ricottafyld og hjemmelavet pesto

Har du brug for aftensmad i en rivende fart? Vores Varmende tortelloni-oksekødsgryde er din redning! Denne dejlige gryderet smager som har den stået og simret i timevis, men er perfekt til travle hverdagsaftener, da den er klar på under 15 minutter.

Tags:
10 min prep
Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

225 g

Hakket oksekød

1 pose

Basilikum

1 stk

Gulerod

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ tsk

Salt til gryderet

3 dl

Vand til gryderet

1 tsk

Sukker til gryderet

1 spsk

Smør til gryderet

2 spsk

Olie til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4059 kJ
Kalorier (kcal)970 kcal
Fedt52.6 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker22.4 g
Protein42.5 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

1

Hak gulerod (uskrællet) fint.

Hak basilikum fint.

2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg oksekød og gulerod med salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

3

Tilsæt hakkede tomater, vand, salt, smør, sukker og et stort nip peber. Kog i 4-5 min.

4

Tilsæt tortelloni og et nip salt og peber, og kog i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

5

Bland basilikum, finrevet ost, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

6

Anret gryderet i skåle.

Top med pesto.