topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni puttanesca

Tortelloni puttanesca

med spicy tomatsauce og kalamataoliven

I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta med en spicy tomatsauce med peberfrugt, zucchini, skalotteløg, worcestershiresauce og kalamataoliven. Vi topper vores tortelloni puttanesca med ost og chili, og så maden er klar!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Soja
Gluten
Byg
Sennep
Mælk
Æg
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Peberfrugt

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Zucchini

2 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

½ g

Chiliflager

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)696 kcal
Energi (kJ)2913 kJ
Fedt24.61 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat87.12 g
Sukker29.1 g
Protein26.06 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog vand
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

 

Forbered grøntsager
2

Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak oliven groft. Skær zucchini i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

 

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 2-3 min, eller indtil møre, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. Tilsæt skalotteløg og hvidløg, og steg videre i 1 min.

 

Lav tomatsauce
4

Tilsæt Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce, oliven, hakkede tomater, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip chiliflager, og lad simre i 3-5 min. TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

 

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og vend pasta i stegepanden med tomatsauce. Tilsæt spinat, og vend sammen i 1 min, eller indtil faldet sammen. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

 

Server
6

Anret tortelloni puttanesca i dybe tallerkener. Drys med et nip chiliflager og hård ost.