I aften frister vi med tortelloni fyldt med spinat og ricotta. Vi blander vores pasta med en spicy tomatsauce med peberfrugt, zucchini, skalotteløg, worcestershiresauce og kalamataoliven. Vi topper vores tortelloni puttanesca med ost og chili, og så maden er klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Peberfrugt
40 g
Kalamataoliven
1 stk
Zucchini
2 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
½ g
Chiliflager
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog. TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Hak skalotteløg fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Hak oliven groft. Skær zucchini i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg peberfrugt og zucchini i 2-3 min, eller indtil møre, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. Tilsæt skalotteløg og hvidløg, og steg videre i 1 min.
Tilsæt Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce, oliven, hakkede tomater, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip chiliflager, og lad simre i 3-5 min. TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’. Hæld vand fra, og vend pasta i stegepanden med tomatsauce. Tilsæt spinat, og vend sammen i 1 min, eller indtil faldet sammen. TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Anret tortelloni puttanesca i dybe tallerkener. Drys med et nip chiliflager og hård ost.