Varmende kartoffel-knoldsellerimos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varmende kartoffel-knoldsellerimos

Varmende kartoffel-knoldsellerimos

2 portioner | med ost og valnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Kunne I tænke jer at prøve en opgraderet version af den klassiske kartoffelmos? Det hjælper vi gerne med. Der er skruet ekstra op for smag og cremethed i denne kartoffel-knoldsellerimos med fløde og italiensk ost. Som et ekstra twist topper vi den med valnødder og persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

80 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Kruspersille

80 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3583 kJ
Kalorier (kcal)856 kcal
Fedt60.7 g
Mættet fedt16 g
Kulhydrat53.1 g
Sukker7.5 g
Protein26.3 g
Salt2.7 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog  kartofler og knoldselleri
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl og skær kartofler og knoldselleri i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Forbered valnødder og persille
2

Imens, hak valnødder og persille groft.

Bland valnødder, persille, olivenolie [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål. Stil til side indtil servering.

Lav kartoffel-knoldsellerimos
3

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke], ost, salt [½ tsk] og et nip peber til gryden med kartofler.

Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

Server
4

Overfør mos til et serveringsfad.

Drys med valnødder og persille.