Skip to main content
Brioche Arme riddere

Brioche Arme riddere

4 portioner | med syltetøj og honningristede nødder

3.6
(8)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. French Toast, eller arme riddere som de også kaldes, er et rigtig godt bud på en luksus morgenmad. Specielt i denne opskrift, hvor vi server dem med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede pistacienødder og hasselnødder.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

150 ml

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Gluten)

1 g

Hindbærsyltetøj

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

100 g

Honning

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)5911 kJ
Kalorier (kcal)1413 kcal
Fedt67.3 g
Mættet fedt24.4 g
Kulhydrat163.7 g
Sukker90.6 g
Kostfibre3.1 g
Protein33 g
Kolesterol0.2 mg
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered brød
1

Skær hver bolle i 4 skiver. 

Pisk æg [2 stk] og madlavningsfløde i en stor dyb tallerken.

Vend forsigtig brød i blandingen, og stil til side til for at trække i 10 min.

Rist nødder
2

Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist nødder, halvdelen af ​​honningen og et nip salt i 3-4 min, indtil det bobler og nødder er dækket.

Fordel på et stykke bagepapir, og lad køle af.

Lav french toast
3

Skyl stegepanden af, og opvarm en smule olivenolie og smør [1 spsk ] i den på middelhøj varme.

Steg brød i 2-4 min i omgange, indtil let brunet. 

Server
4

Anret french toast på tallerkener, og dryp med resterende honning. 

Server med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede nødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image