
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. French Toast, eller arme riddere som de også kaldes, er et rigtig godt bud på en luksus morgenmad. Specielt i denne opskrift, hvor vi server dem med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede pistacienødder og hasselnødder.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 stk
Briocheboller
(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)
150 ml
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
40 g
Hasselnødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
30 g
Pistacienødder
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Gluten)
1 g
Hindbærsyltetøj
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder: Mælk)
100 g
Honning
2 stk
Æg (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 3)

Skær hver bolle i 4 skiver.
Pisk æg [2 stk] og madlavningsfløde i en stor dyb tallerken.
Vend forsigtig brød i blandingen, og stil til side til for at trække i 10 min.

Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist nødder, halvdelen af honningen og et nip salt i 3-4 min, indtil det bobler og nødder er dækket.
Fordel på et stykke bagepapir, og lad køle af.

Skyl stegepanden af, og opvarm en smule olivenolie og smør [1 spsk ] i den på middelhøj varme.
Steg brød i 2-4 min i omgange, indtil let brunet.

Anret french toast på tallerkener, og dryp med resterende honning.
Server med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede nødder.