Middelhavskrydret fattoush-salat med rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Middelhavskrydret fattoush-salat med rejer

med sesamstænger og couscous

Når du har lyst til en frisk og mættende salat med et mellemøstligt tvist, så er vores Middelhavskrydret fattoush-salat med rejer et godt bud. Vi steger rejer med vores krydderiblanding, Middelhavsdrøm, og laver en herlig fattoush-salat med agurk, tomat, radiser, persille, olivenolie og citronsaft. Hertil pitastænger med sesam, couscous og frisk yoghurt.

Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

75 g

Radiser

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

4 g

Middelhavsdrøm

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

2 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3026 kJ
Kalorier (kcal)723 kcal
Fedt29.1 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat85.1 g
Sukker10.7 g
Protein25.6 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring vand, halvdelen af Middelhavsdrøm og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Pensl pitabrød med en smule olivenolie, og drys med sesamfrø.

Skær i 1 cm brede stænger.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i 2-3 min, eller indtil gyldne.

3

Skær tomat og agurk i 1 cm tern.

Skær radiser og forårsløg i tynde skiver.

Hak persile fint.

4

Halver citron.

Bland agurk, radiser, tomat, persille, olivenolie, et stort skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en stor skål.

5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med resterende Middelhavsdrøm og et nip salt og peber i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

6

Anret couscous i dybe tallerkener, og top med salat, rejer, forårsløg og sesamstænger.

Server med en klat yoghurt.