
I aften frister vi med et fyrværkeri af smager og farver! Vi ovnbager zucchini, aubergine og rødløg krydret med Panamad. Vi serverer vores ovnbagte grøntsager med bulgur, frisk peberfrugt, salatost, pistacienødder og en fantastisk hjemmelavet chimichurri med mynte, persille og sennep.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Zucchini
½ stk
Aubergine
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
15 g
Pistacienødder
(Indeholder: Nøtter, Pistacienødder Kan indeholde spor af: Hvede, Gluten, Havre, Sesam, Byg, Jordnødder, Spelt, Rug)
4 g
Panamad
170 g
Bulgur
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Gluten, Havre, Byg, Rug, Kamut, Khorasanhvede)
1 stk
Mynte
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Citron, økologisk
6 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
60 g
Spinat
g
Græsk salatost
(Indeholder: Mælk)
100 g
Græsk ost
(Indeholder: Mælk)
8 dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 4)

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær zucchini og aubergine [1/2 stk, 2P] i 2 cm tykke stave og rødløg i 3 cm både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et nip salt*og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne. Fordel pistacienødder i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 5 min tilbage.

Bring saltet vand* [8 dl | 16 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at bulguren er kogt, men stadig har en smule bid.

Hak mynte og persille fint. Halver citron. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

Bland mynte, persille, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], sennep [½ pakke, 2P], sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], olivenolie* [½ spsk | 1 spsk], vand* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Kom spinat i gryden med færdigkogt bulgur, og vend sammen indtil den er faldet sammen. Hak pistacienødder groft.

Anret bulgur i dybe tallerkener. Top med peberfrugt, grøntsager og smuldret salatost. Dryp med chimichurri. Drys med pistacienødder.

