topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti i kødsauce

Spaghetti i kødsauce

med rå zucchini og frisk basilikum

Spaghetti med kødsauce har i sikkert spist mange gange. I aften overrasker vi med en spændende variant af den klassiske ret. Vi laver en fantastisk sauce med hakket oksekød, tomat, middelhavskrydderier og mornaysauce, så vender vi spaghetti i saucen, og topper med revet ost. Spænde tilbehør er rå zucchini og frisk basilikum.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

225 g

Hakket oksekød

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

½ stk

Zucchini

10 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3496 kJ
Kalorier (kcal)836 kcal
Fedt36 g
Mættet fedt13.6 g
Kulhydrat85.8 g
Sukker17.6 g
Protein40 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket oksekød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød, Middelhavsdrøm og kyllingebouillon i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Imens, skræl zucchini [1/2 stk, 2P] til lange, tynde bånd.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt hakkede tomater og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt mornaysauce, og rør rundt.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].

Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.

Server
4

Anret spaghetti i kødsauce i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost [½ pakke, 2P].

Top med zucchini og basilikum.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.