Spaghetti med kødsauce har i sikkert spist mange gange. I aften overrasker vi med en spændende variant af den klassiske ret. Vi laver en fantastisk sauce med hakket oksekød, tomat, middelhavskrydderier og mornaysauce, så vender vi spaghetti i saucen, og topper med revet ost. Spænde tilbehør er rå zucchini og frisk basilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
225 g
Hakket oksekød
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingebouillon
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
½ stk
Zucchini
10 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Basilikum
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød, Middelhavsdrøm og kyllingebouillon i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Imens, skræl zucchini [1/2 stk, 2P] til lange, tynde bånd.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt hakkede tomater og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 2-3 min.
Tilsæt mornaysauce, og rør rundt.
Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk].
Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.
Anret spaghetti i kødsauce i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost [½ pakke, 2P].
Top med zucchini og basilikum.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.