Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
2 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Basmatiris
1 stk
Pak choi
1 stk
Lime, økologisk
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
20 g
Peanuts
1 pose
Koriander
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.
Tilsæt svinekød til samme stegepande, og steg i 3-4 min. Tag panden af varmen. Tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt vand* og limesaft, og vend indtil gennemvarmet.
Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt hvidløgsris.
Hak peanuts og koriander fint.
Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden. Drys med peanuts og koriander. Server med limebåde.