Skip to main content
Asiatisk svinekødswok

Asiatisk svinekødswok

med luftige grøntsagsris og peanuts

4.2
(302)

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med asiatisk woksauce. Serveres med grøntsagsris med pak choi og gulerod, og pyntes med peanuts og citronbåde.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime, økologisk

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder: Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

20 g

Peanuts

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

Næringsindhold

Kalorier (kcal)651 kcal
Energi (kJ)2723 kJ
Fedt20.5 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat81.3 g
Sukker17.4 g
Kostfibre6 g
Protein39.2 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered råvarer
2

Hak pak choi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær lime i både. Skær svinekød i 3 cm store stykker på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pak choi og gulerod i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Steg svinekød
4

Tilsæt svinekød til samme stegepande, og steg i 3-4 min. Tag panden af varmen. Tilsæt asiatisk woksauce, et skvæt vand* og limesaft, og vend indtil gennemvarmet.

Hak peanuts og koriander
5

Vend pak choi og gulerod i gryden med færdigkogt hvidløgsris. 

Hak peanuts og koriander fint.

Server
6

Anret grøntsagsris og svinekød på tallerkener. Top med woksauce fra panden. Drys med peanuts og koriander. Server med limebåde.