Pandestegt kuller og citronsmørsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt kuller og citronsmørsauce

Pandestegt kuller og citronsmørsauce

med ovnbagte kartofler og syltet agurkesalat

I aften ovnbager vi kartofler og fennikel, og samtidig steger vi kuller sprød og gylden. Vi serverer dem med en spændende salat med syltet agurk, skalotteløg, sennep og dild. Vi topper kuller med en fantastisk citronsmørsauce med grøntsagsbouillon og citronpeber.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Fisk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Fennikel

1 stk

Agurk

1 stk

Skalotteløg

1 pose

Dild

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Smør (trin 5)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2203 kJ
Kalorier (kcal)527 kcal
Fedt18.7 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat53.8 g
Sukker11.1 g
Protein37.2 g
Salt4.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Halver fennikel, og skær i 2 cm både.

Fordel kartofler og fennikel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Hak dild groft.

Lav salat
3

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], sennep og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Vend agurk, skalotteløg og dild i skålen.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav citronsmørsauce
5

Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i samme stegepande.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon og citronpeber, sænk til middellav varme, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret kartofler, fennikel, agurkesalat og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce.