Trask din vej gennem en asiatisk krat af nudler og smag den saftige kylling, der er badet i duggen af honningens sødme. Sammen med skarp ingefær og let brændende chili får du et måltid, der lugter som en drøm, ligner paradis og smager som et mirakel.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rød peberfrugt
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
100 g
Nudler
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
2 stk
Forårsløg
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Rødløg
1 stk
Lime
efter behov
Olivenolie
efter behov
Vand
Bring en gryde med vand* i kog. Skær lime i både. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Snit forårsløg fint.
Kog nudler [1/3 pakke, 2 pers. | 1/2 pakke, 4 pers.] i 6-7 min. Skyl under koldt vand* i en si.
Skær kylling i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling, gulerod, peberfrugt, rødløg i 6-7 min. Krydr med salt* og peber*.
Hak koriander og peanuts groft.
Tilsæt woksauce og 1/2 forårsløg til panden, når kyllingen er færdigstegt. Steg i 1 min. Tilsæt nudler. Vend sammen.
Anret kyllingewok i dybe tallerkener. Top med koriander, peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.