Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Den kulinariske rejse går til Mexico og byder på en fantastisk bowl med masser af spændende ingredienser. Vi bygger vores mexicanske bowl med luftige ris, rejer og rødløg stegt med cajunkrydderier, og en frisk mangosalat med kål og lime. Vi topper herlighederne med og frisk forårsløg, og serverer med røget paprikayoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
1 dåse
Majs
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Rødløg
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Forårsløg
½ stk
Lime
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, bland yoghurt og røget paprika [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Hæld væde fra majs.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland snittet kålsalat, limesaft [1 spsk | 2 spsk], majs, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer, rødløg, Ay Cajun-ba og et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med rejer, majssalat og paprikayoghurt
Drys med forårsløg.