topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk rejebowl

Mexicansk rejebowl

med majssalat og cajunyoghurt

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Den kulinariske rejse går til Mexico og byder på en fantastisk bowl med masser af spændende ingredienser. Vi bygger vores mexicanske bowl med luftige ris, rejer og rødløg stegt med cajunkrydderier, og en frisk mangosalat med kål og lime. Vi topper herlighederne med og frisk forårsløg, og serverer med røget paprikayoghurt.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 dåse

Majs

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Rødløg

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Forårsløg

½ stk

Lime

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2064 kJ
Kalorier (kcal)493 kcal
Fedt9.4 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat79.7 g
Sukker12.1 g
Protein20 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav paprikayoghurt
2

Imens, bland yoghurt og røget paprika [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Lav majssalat
3

Hæld væde fra majs. 

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland snittet kålsalat, limesaft [1 spsk | 2 spsk], majs, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer, rødløg, Ay Cajun-ba og et nip salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med rejer, majssalat og paprikayoghurt

Drys med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image