Skip to main content
Mexicanske portobellotacos

Mexicanske portobellotacos

med peberfrugt og avocadoslaw

3.9
(168)

Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske portobellotacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, avocadoslaw med kål og koriander, stegt portobello, peberfrugt og hvidløg, og fraiche.

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

150 g

Portobello

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

1 stk

Citrusfrugt

1 stk

Koriander

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Hvidløgsfed

5 g

Tex-Mex

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

Næringsindhold

Energi (kJ)2680 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt23.1 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker13.5 g
Kostfibre14.6 g
Protein18.7 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær lime i både. Pluk koriander. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg svampe og peberfrugt
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og peberfrugt i 5-7 min, eller indtil bløde og let brunet.

Tilsæt løg og Tex-Mex
3

Tilsæt rødløg og Tex-Mex, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 30 sek. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.

Bland avocadoslaw
4

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland spidskål, koriander, avocado og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med avocadoslaw og grøntsager. Dryp med fraiche. Server med resterende avocadoslaw og limebåde.