
Er I en familie der elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på mexicanske portobellotacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, avocadoslaw med kål og koriander, stegt portobello, peberfrugt og hvidløg, og fraiche.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
150 g
Portobello
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
1 stk
Citrusfrugt
1 stk
Koriander
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Hvidløgsfed
5 g
Tex-Mex
1 stk
Avocado
¼ tsk
Salt (trin 3)

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i 1 cm skiver. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær lime i både. Pluk koriander. Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svampe og peberfrugt i 5-7 min, eller indtil bløde og let brunet.

Tilsæt rødløg og Tex-Mex, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 30 sek. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern. Bland spidskål, koriander, avocado og et stort skvæt limesaft i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Fyld tortillabrød med avocadoslaw og grøntsager. Dryp med fraiche. Server med resterende avocadoslaw og limebåde.