Saltimbocca-inspireret svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saltimbocca-inspireret svinemørbrad

Saltimbocca-inspireret svinemørbrad

med tagliatelle alfredo og bagte grøntsager

Saltimbocca er en traditionel italiensk ret, der består af kalvekød med prociutto og salvie. I aften dækker vi bord til fest og byder på vores egen fortolkning af denne klassiker, med prosciutto-indpakket svinemørbrad, som ovnsteges og serveres med frisk tagliatelle i cremet alfredosauce med madlavningsfløde, revet ost og citron. Som om det ikke var nok, frister vi også med ovnstegt butternutsquash, broccolini med citron og en frisk grøn salat med balsamicodressing.

Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

1 pose

Salvie

250 g

Svinemørbrad

50 g

Prosciutto

200 g

Broccolini

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4468 kJ
Kalorier (kcal)1068 kcal
Fedt48.7 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat102 g
Sukker8.3 g
Protein61.1 g
Salt5.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag butternutsquash
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl butternutsquash [1/2 stk, 2P], og del på midten. Skrab kerner ud, og skær i 1 cm tern.

Hak halvdelen af salvie fint.

Fordel butternutsquash og salvie på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 18-22 min, eller indtil mør og gylden.

Tilbered svinemørbrad
2

Imens, krydr svinemørbrad med et nip salt og peber, top med resterende salvieblade, og rul prosciutto rundt om.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinemørbrød i 2 min på alle sider, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir. Tilsæt broccolini, dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i 12-15 min, eller indtil broccolinien er mør og svinemørbraden er gennemstegt.

Lad svinemørbrad hvile i sølvpapir indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sauce
3

Imens, bring saltet vand i kog i en stor gryde.

Skyl salat.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm samme stegepande på middel varme. Steg hvidløg i 30 sek. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, finrevet ost [1/2 pakke] og citronsaft [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Sænk til lav varme, og lad simre indtil pastaen er klar.

Kog pasta
4

Kog pasta i 2-3 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Tilsæt pasta og pastavand til stegepanden, og vend sammen i 1 min.

Smag til med salt og peber, og tag panden af varmen. 

Lav salat
5

Imens, pisk balsamico, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et stort nip salt og peber sammen i en mellemstor skål. 

Vend salat i skålen lige inden servering. 

Skær svinemørbrad i tynde skiver. 

Top broccolini med et stort skvæt citronsaft. 

Server
6

Anret svinemørbrad på et stort skærebræt og pasta i en stor skål.

Top pasta med resterende finrevet ost og et nip peber.

Anret broccolini og butternutsquash på tallerkerner.

Server med salat.