Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Her frister vi med en skøn opskrift på velsmagende vegetarisk pizza med ovnbagt zucchini og paprika, der får vidunderlig smag af at blive krydret med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vi topper vores pizza med frisk rødløg og cremet mozzarella, og serverer den med frisk rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 dåse
Tomatpuré
40 g
Rucola
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Zucchini
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Hvidløgsfed
½ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 1)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Skær zucchini i 1 cm tykke skiver.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Fordel zucchini og peberfrugt på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk], krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil næsten møre.
TIP: Brug to bageplader til 4P.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.
Bland tomatpuré, hvidløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [2 spsk | 4 tsk] i en lile skål.
Overfør grøntsager til en tallerken.
Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på samme bageplade, og smør med pizzasauce. Top med grøntsager og mozzarella. Dryp med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], og bag i ovnen i 10-13 min, eller indtil gylden.
Tag pizza ud af ovnen, og top med en smule rucola, en smule olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt.
Skær pizza i mindre stykker.
Server med resterende rucola.