topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk fiskekarry

Thailandsk fiskekarry

med stegt broccoli og frisk koriander

Lad os friste med en hurtigt thailandsk fiskekarry med broccoli i aften. Med aromatisk rød karry, hvidløg, kokosmælk, sojasauce og ingefær, bliver det en favorit for hele familien. Top fiskekarryen med frisk koriander, og du har en farverig, spændende aftensmad at nyde.

Tags:
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

250 g

Broccoli

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

30 g

Rød karrypasta

200 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)656 kcal
Energi (kJ)2744 kJ
Fedt23.31 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat73.96 g
Sukker9.7 g
Protein34.38 g
Salt6.9 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Riv ingefær [½ stk, 2P] fint.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Skær broccoli i 2 cm store buketter og stokken (skræl ved behov) i 2 cm tern. 

Skær gulerod (uskrællet) i 4 cm lange stave.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Forbered fisk
3

Skær fisk i 3 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Lav karry
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg broccoli, gulerod og ingefær i 2-3 min.

Tilsæt karrypasta og hvidløg, og steg videre i 30 sek. Tilsæt kokosmælk, sojasauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør rundt.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så grøntsagerne hurtigere bliver færdig.

Tilsæt fisk 
5

Tilsæt fisk, og lad simre under låg i 2-3 min, eller indtil gennemtilberedt.

Hak koriander fint.

Tilsæt et skvæt limesaft, salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber lige inden servering.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med fiskekarry.

Drys med koriander.